Camerasystemen

Achteruitrijden zonder zorgen?

Wij hebben een vestiging in Dedemsvaart, Deurne, Dronten, Hardenberg, Lelystad, Nijverdal en Vriezenveen. Gebruik de knop rechts om een afspraak te maken.

Camerasystemen

Een camera in uw voertuig kan meerdere voordelen hebben. Meestal zijn ze uitgerust op voertuigen om veilig achteruit te rijden. En de achteruitrijcamera wordt veel gebruikt bij grotere wagens als kampeerauto’s en vrachtwagens. De nummer één reden is dan ook extra veiligheid.

Achteruitrijcamera

De achteruitrijcamera voorkomt jaarlijks duizenden ongelukken doordat er meer zicht is achter het voertuig. De achteruitrijcamera is er in verschillende soorten en maten. Zo zijn er complete systemen, waarbij camera en scherm gemonteerd worden. Is uw voertuig al voorzien van navigatie? Dan kan hierop ook een camera worden aangesloten, waardoor een extra scherm op het dashboard overbodig is. Door middel van een interface wordt de camera aan de navigatie gekoppeld. Dan zijn er nog auto specifieke camera’s waardoor deze pasklaar en onopvallend geplaatst kunnen worden. Bijvoorbeeld in het derde remlicht van uw bus of in de kentekenplaat van uw auto. Wilt u graag een goed zicht achter uw caravan of paardentrailer? Dan is de draadloze camera de juiste oplossing. Het belang van een goede montage is groot. AST is daarvoor uw aangewezen partner. Welke camera u ook kiest, deze zal professioneel ingebouwd worden.

camera

Recent ingebouwd

Onze selectie