Camper en Caravan

Camper en Caravan

Wij hebben een vestiging in Dedemsvaart, Deurne, Dronten, Hardenberg, Lelystad, Nijverdal, en Vriezenveen. Gebruik de knop rechts om een afspraak te maken.

Camper en Caravan

Voor comfort en gemak

Vakantie is voor de meeste mensen de leukste tijd van het jaar. Het zorgt voor ontspanning en plezier. AST
kan u voorzien van allerlei gemakken zodat u zowel in de winter als in de zomer comfortabel van uw
welverdiende vakantie kan genieten. In onze werkplaats kunnen we uw camper of caravan voorzien van de
hoogwaardige producten en accessoires.

Camper en Caravan

Koelboxen en Koelkasten

Koelboxen

Mobieler dan dit wordt het niet, de koelboxen van Dometic en WAECO zijn eenvoudig te transporteren naar elke gewenste locatie. Ze zijn leverbaar in talrijke afmetingen en uitvoeringen. Drie verschillende koeltechnologieën zorgen ervoor dat alles vers en koel blijft onderweg.

Koelkasten

Net zo gemakkelijk als de koelkast thuis en met vriesfunctie; de elegante absorptiekoelkasten van Dometic werken geruisloos – op elektriciteit en gas. De compressorkoelkasten van WAECO leveren uitstekende koelprestaties, ook bij hoge buitentemperaturen.

koelbox

Airco

Airco’s voor op het dak vormen een ruimtebesparende montageoptie. Ze werken zeer efficiënt, naar het voorbeeld van de natuur. Opstijgende, warme lucht wordt aangezogen en afgekoeld, terwijl de gekoelde lucht op natuurlijke wijze omlaag stroomt.

Camerasystemen

Rijden met een camper of truck is inspannend – de bestuurder moet de beste route vinden en optimaal zicht hebben op onbekend terrein, zoeken naar een geschikte plek voor de caravan en met zijn kostbare voertuig navigeren door kronkelende achterafstraatjes of op een krappe parkeerplaats. Wij kunnen u adviseren in het juiste camerasystemen en deze vakkundig monteren.

Schotel- en tv-installatie

Wilt u ook tijdens uw vakantie uw favoriete televisieprogramma’s blijven kijken? Wij kunnen in uw camper of caravan en zelfs in uw touringcar een satelliet televisie installatie monteren.

Omvormers

Onderweg gebruik maken van apparatuur die normaal aangesloten is op 230 Volt? Dat kan met omvormers. Deze zetten de 12 of 24 Volt gelijkspanning van de accu om in 230 Volt wisselspanning. Veel elektrische apparaten werken prima op de gemodificeerde sinusspanning die de omvormers leveren.

Onze selectie