On board camera

On board camera nodig?

Wij hebben een vestiging in Dedemsvaart, Deurne, Dronten, Hardenberg, Lelystad, Nijverdal, en Vriezenveen. Gebruik de knop rechts om een afspraak te maken.
On board camera

On Board Camera / Dashcam

Een on board camera, ook wel dashcam genoemd, is een kleine camera voor in de auto.
Zodra de auto start begint de dashcam met filmen en slaat alle beelden automatisch op. U kunt de dashcam gebruiken als bewijsmateriaal maar ook om leuke verkeerssituaties vast te leggen.
Wilt u een dashcam kopen, dan is het belangrijk te weten waarvoor de camera gebruikt gaat worden. Woon/werk verkeer, vakantie, beveiliging, bedrijfsmatig of gewoon voor het plezier?

Om de bedrading van uw dashcam netjes weg te werken, en de dashcam goed te installeren is het belang van een goede montage is groot.
En AST is daarvoor uw aangewezen partner. De montage wordt professioneel uitgevoerd en uw camera wordt netjes ingebouwd zonder losse bedradingen in uw auto.

Soorten camera's

Dashcam met GPS

Belangrijkste eigenschap: Toont snelheid en locatie tijdens terugkijken beelden
Wilt u tijdens het bekijken van de beelden ook zien waar én hoe hard u reed? Dan is een dasham met GPS een goede oplossing. De dashcams slaat automatisch de gereden routes op en geven eventueel de snelheid weer op de dashcam.

Wifi Dashcams

Belangrijkste eigenschap: Beelden downloaden via wifi en live meekijken op telefoon
Wil jij de geheugenkaart liever in de dashcam laten zitten? Kies dan voor een dashcam met Wifi. Je kunt de beelden dan gemakkelijk downloaden via Wifi. Ook via de smartphone en tablet.

Dual Cams

Belangrijkste eigenschap: 2 camera’s filmen voor én achter de auto.
Een dual dashcam filmt vóór en achter de auto. Zo leg je elke verkeerssituatie van meerdere kanten vast. Dit kan erg handig zijn bij een kop-staart botsing. Een leuke bijkomstigheid is dat je deze dashcam ook kunt gebruiken als achteruitrijcamera. Je ziet namelijk live op de dashcam wat er achter de auto afspeelt.

Onze selectie