Eigen werkplaats

Wist u dat wij een eigen werkplaats hebben?

Wij hebben een vestiging in Dedemsvaart, Deurne, Dronten, Hardenberg, Lelystad, Nijverdal, en Vriezenveen. Gebruik de knop rechts om een afspraak te maken.

Eigen werkplaats

AST heeft alles in huis om de kritische automobilist op zijn wenken te bedienen. De kennis, de producten en de mogelijkheden om iedere auto de gewenste persoonlijke looks te geven en te voorzien van de nieuwste technische snufjes.
Maar ook onderhoud, reparaties en APK behoren tot de mogelijkheden.
AST beschikt over een moderne werkplaats voor de inbouw van apparatuur, maar ook het uitvoeren van onderhoud en reparaties.
TOTAALPARTNER VOOR ZAKELIJKE MARKT
AST biedt totaaloplossingen aan garagebedrijven, camperspecialisten, fleetowners, transportbedrijven en individuele bezitters van auto’s, vrachtwagen en bestelbussen.
AST heeft de producten, de kennis en de ervaring in huis om het gehele traject te verzorgen, van advies, verkoop tot inbouw, reparatie/onderhoud en after sales.

werkplaats
werkplaats

INBOUWSERVICE OP LOCATIE IN HEEL NEDERLAND

Uw tijd is kostbaar, dat snappen wij als geen ander. En u kunt uw auto, bestelbus of vrachtwagen niet zomaar missen; Geen probleem bij AST. Onze technische buitendienst medewerkers, staan voor u klaar om de werkzaamheden professioneel uit te voeren aan uw auto op locatie.
Vanuit onze vestigingen werken onze monteurs door heel Nederland, om bij u de inbouw-werkzaamheden op locatie uit te voeren.

SCM/TNO INBOUWCENTER

AST is een goedgekeurd CM/TNO inbouwcenter. Dat betekent dat het bedrijf gecertificeerd is voor de inbouw van, door verzekeraars goedgekeurde, alarm- & voertuigvolgsystemen en startonderbrekers.

KWALITEIT EN KENNIS

AST beschikt over goed getraind personeel. Deze mensen zorgen voor kwalitatieve inbouw van de bij ons aangeschafte producten.
Een moderne auto heeft hoogwaardige elektronica. Zonder kennis van deze elektronica kunt u ernstige schade aan de auto elektronica veroorzaken. Producten waar inbouwkennis voor nodig is, kunt u het beste kopen en in laten bouwen bij een bedrijf met kennis van zaken!

Recent ingebouwd

Onze selectie