Mobiele telefonie

Afspraak maken?

Wij hebben een vestiging in Dedemsvaart, Deurne, Dronten, Hardenberg, Lelystad, Nijverdal, en Vriezenveen. Gebruik de knop rechts om een afspraak te maken.

Mobiele telefonie

Zakelijk mobiel bellen bij AST is kiezen voor vrijheid en gemak. Nieuw of refurbished en dat met een voordelig tarief. Want waarom een standaard abonnement nemen en het risico lopen dat u teveel betaalt. Laat een telecomadviseur van AST uw belfactuur analyseren en hij biedt u het voordeligste abonnement op maat.

Abonnementen op maat bij AST:

  1. AST Flex voor als u alleen maar mobiele bereikbaar hoeft te zijn.  Al vanaf € 5 per maand. Gratis met collega’s bellen en sms-en. Het bestaande abonnement aanvullen? Overleg met AST en kies flexibel voor een databundel van 500 MB, 1, 5 of 10 GB.
  2. AST databundel 150 minuten is bellen voor een vast bedrag per maand. Deze bundel is te delen met collega’s. Zo beperkt u schommelingen in het verbruik. Onderling bellen is gratis en ook dit abonnement breidt u eenvoudig uit met 500MB, 1, 5 of 10 GB.
  3. AST Unlimited NL/EU is mobiel bellen in heel Europa zonder verrassingen achteraf. U weet vooraf waar u aan toe bent. Kies in overleg met de AST telecomadviseur de databundel die past bij uw gebruik en behoefte (2, 5, 15 of zelfs 25 GB).

Mobiel internet en M2M
Altijd beschikken over mobiel internet voor tablet of laptop? Dan is een Data Only abonnement iets voor u (van 2 tot 50 GB).
Data uitwisselen tussen verschillende devices gaat eenvoudig en snel met behulp van een M2M simkaart. Denk aan mobiele printers, pinapparaten en beveiligingssystemen. Ook erg handig voor wagenparkbeheer (Track&Trace). Vraag ernaar bij de AST Telecomadviseur.

Meer weten over mobiele telefonie en AST?
Mail of bel 0546 45 66 64. We maken graag tijd voor u vrij.