Smartphones, nieuw en refurbished

Oplossingen

Wij hebben een vestiging in Dedemsvaart, Deurne, Dronten, Hardenberg, Lelystad, Nijverdal, en Vriezenveen. Gebruik de knop rechts om een afspraak te maken.

Smartphones, nieuw en refurbished

Smartphone met of zonder abonnement

Bij AST vindt  u de smartphone die bij u past. Direct te bestellen in onze webshop. Wilt u graag advies, kom dan naar één van onze winkels. We helpen u graag.

Geen BKR registratie?
Een telefoonabonnement bestaat meestal uit een databundel en een telefoonkrediet. Dit is een vast bedrag per maand met een looptijd van 12 of 24 maanden. Het bestaat uit kosten voor de telefoondiensten en uit afbetaling van uw toestel. Een telefoonabonnement is dus vaak een kredietovereenkomst waaruit ook BKR-registratie voortvloeit.

Voorkom BKR registratie:

  • Kies een sim-only abonnement bij AST
  • Koppel het abonnement aan
    • je eigen smartphone
    • een refurbished smartphone
    • een voordelige smartphone

Wat is refurbished
Wat maakt een refurbished toestel van AST zo aantrekkelijk? De kwaliteit is uitstekend, en de smartphone is niet van nieuw te onderscheiden. Ook is een refurbished toestel vaak honderden euro’s goedkoper dan een nieuwe smartphone. Soms is het een model dat al wat langer op de markt is. Een toestel dat terug gebracht is omdat het een krasje had of de verkeerde kleur. Een refurbished toestel van AST is getest en 100% goed. Bekijk ons aanbod en doe uw voordeel.

Nieuw of refurbished smartphone
In ons aanbod vindt u het nieuwste van het nieuwste op het gebied van smartphones en tablets. Wilt u liever een refurbished toestel, dan helpen we u ook graag. De kwaliteit van refurbished toestellen is getest en 100% goed. Daar mag u op vertrouwen.