Vaste telefonie

Afspraak maken?

Wij hebben een vestiging in Dedemsvaart, Deurne, Dronten, Hardenberg, Lelystad, Nijverdal, en Vriezenveen. Gebruik de knop rechts om een afspraak te maken.

Vaste telefonie

Vast-Mobiel bellen via een Hosted Telefonie Centrale is kiezen voor de combinatie van mobiel en vast online. U beschikt over alle functionaliteiten van een telefooncentrale zowel op de vaste telefoons als onderweg. Denk aan het doorschakelen van oproepen, het bellen in een groep, het in de wacht zetten en het instellen van tijdschakelingen. De online beheerstool van AST maak telefonie a la minute flexibel, functioneel en overzichtelijk.

Voordelen van een Hosted Telefonie Centrale (vaste telefonie);

  • Bellen vanaf een vast nummer met elk device
  • Functies van een centrale overal inzetbaar
  • Integratie vast en mobiel levert per direct besparing op
  • Overal werken (met en zonder internet)
  • Praktisch beheer telefoonnummergebruik
  • Per medewerker 1 interface voor bellen, chatten, facetime etc.
  • Uw vaste, zakelijke nummer verhuist met u mee

Cloudoplossingen; gemak, veilig en voordelig
Hosted Telefonie is een full service Voice over IP (VoIP) vaste telefoniedienst. De telefooncentrale staat in een beveiligd netwerk van uw provider (in de cloud). Dus geen dure aanschaf van een centrale en ook geen onderhoudscontracten. U betaalt per maand voor de diensten die u afneemt. AST is uw vaste aanspreekpunt en u ontvang één factuur voor vast en mobiel. Het flexibele abonnement groeit en krimpt mee met uw bedrijf.

Professionele vrijheid
U wilt bellen vanaf een vast nummer, waar u ook bent. Dat kan omdat de telefooncentrale van uw bedrijf zich bevindt in de cloud. Dus of nu onderweg belt, vanaf de zaak of vanuit huis; uw klant merkt het verschil niet. Dit geeft u vrijheid en het komt de professionele uitstraling van uw bedrijf ten goede.

Meer weten over vaste telefonie vanuit de cloud?
Mail of bel 0546 45 66 64. We maken graag tijd voor u vrij.