Vrachtwagens

Vrachtwagens

Wilt u een afspraak maken?

Wij zijn uw totaalpartner

Heeft u al een account?

Wij zijn uw totaalpartner

Met de keuze voor het modulair opgebouwde AST Track & Trace Fleet Management systeem kunt u zelf bepalen over welke modules u wilt beschikken. Hierdoor is de AST oplossing voor ieder type bedrijf geschikt.

Transportvlootoverzicht

Met het AST Track & Trace Fleet Management systeem beschikt uw afdeling planning In één oogopslag over alle relevante informatie van uw gehele transportvloot.

Berichtenverkeer

Met de optie berichtenverkeer heeft u real-time contact met uw chauffeur. U verstuurt rechtstreeks opdrachten naar het navigatiesysteem van het voertuig en bespaart zo op telecommunicatiekosten.

Garmin communicatie

Communiceren met behulp van Garmin navigatieapparatuur optimaliseert uw bedrijfsproces. Garmin is onze wagenparkoplossing voor het vrachtverkeer voor de lange afstand. Het combineert de uiterst efficiënte navigatiefuncties van onze premium navigatiesystemen met de mogelijkheden van Android.

Garmin biedt serviceproviders de mogelijkheid om speciale toepassingen en hoogwaardige services te introduceren die voldoen aan hun specifieke vereisten. Daarnaast faciliteren ze het koppelen en bedienen van allerlei externe toestellen via Wi-Fi®, Bluetooth® of seriële kabel.

Integratie

Het AST Track & Trace Fleet Management systeem kan met bestaande IT systemen geïntegreerd worden, zoals een Transport Management Systemen (TMS) of een verloningsysteem. Door verschillende systemen te integreren, vereenvoudigt u uw totale bedrijfsproces en bespaart u kosten.

Tachograaf management

Met de AST Track & Trace applicatie leest u van achter uw bureau de digitale tachograaf en de chauffeurskaarten uit. De data is op ieder gewenst moment via het internet te downloaden, zelfs als de chauffeur onderweg is.

vrachtwagens
garmin vrachtwagens