Werkmaterieel

Werkmaterieel

Wilt u een afspraak maken?

Wij zijn uw totaalpartner

Heeft u al een account?

Wij zijn uw totaalpartner

Beveilig al uw materieel eenvoudig met ons AST Track & Trace systeem. Dankzij een onzichtbaar tracking device is de huidige locatie van uw materieel altijd bekend.

Real time beveiliging

Mobiel materieel dat uitgerust is met een tracking device van AST, is op afstand beveiligd. Het systeem bewaakt permanent de locatie van het materieel en geeft automatisch een alarmmelding via e-mail of SMS af als het materieel een vooraf ingesteld gebied verlaat. Via de webapplicatie van AST Track & Trace heeft u altijd real time inzicht in de huidige locatie van het materieel (Zie ook Geofences).

Geofences

Door het instellen van Geofences, afgebakende digitale gebieden op de kaart, ontvangt de eigenaar van het mobiele materieel automatisch een waarschuwing per e-mail of SMS als het mobiele materieel het betreffende gebied verlaat. De gebieden zijn eenvoudig via de kaart instelbaar en kunnen variëren van simpele, cirkelvormige gebieden tot uiterst nauwkeurig ingetekende gebieden.

werkmaterieel

Werkmaterieel

Voor de beveiliging van niet mobiel materieel (containers) zijn speciale hardware devices beschikbaar. Deze devices zijn uitgerust met extra noodaccu’s en zorgen ervoor dat de locatie van het materieel continue wordt doorgegeven, ook als de hoofdaccu onderbroken is of zelfs niet aanwezig is.

Draaiuren

De AST Track & Trace applicatie geeft dagelijks inzicht in het aantal draaiuren van uw materieel.

Onzichtbaar beveiligd

Het tracking device is in nagenoeg al het materieel onzichtbaar te installeren. Door de snelle en accurate werking van het systeem, kan een dief op heterdaad worden betrapt en het gestolen materiaal veilig worden gesteld.

geofence